AKTUELT

Information om AUKOM kurser udbudt i efteråret 2019

Der er udstedt omkring 40 certifikater fra AUKOM i Tyskland til deltagere i Danmark, som har bestået de afsluttende prøver efter kurser udbudt af FVM. Det betyder, at de har fået et internationalt anerkendt certifikat på deres viden om måleteknik. Uddannelsen udbydes med helt identisk indhold (samme slides) i 17 forskellige lande og efterspørges af store internationale virksomheder som dokumentation for leverandørernes kapabilitet indenfor det måletekniske område. Alle moduler udbydes på dansk.

Se mere om uddannelsen på https://www.aukom.info/dk.html

Skal du også have certifikat på din måletekniske viden?

I så fald kan du tilmelde dig følgende kurser, der alle vil blive udbudt i 2019. Efter bestået eksamen udstedes der et personligt internationalt anerkendt certifikat til deltageren.

  • AUKOM GPS kursus afholdes den 19-21 august samt 2-4 december (bemærk at deltagelse i dette kursus er en forudsætning for at deltage i trin 3)
  • AUKOM grundlæggende måleteknik (Trin 1) 28 oktober til 1 november
  • AUKOM Koordinatmåleteknik (Trin 2) 2-6 september samt 18-22 november
  • AUKOM Ekspertkursus (Trin 3) 21 – 25 oktober (forudsætning bestået trin2 og Aukom GPS)

Normalt er deltagerantallet begrænset til 8 deltagere, men hvis der er tilmeldt flere, vil der blive afholdt ekstra kurser. Kontakt FVM omkring din deltagelse. Husk også, at medlemskab af FVM er en forudsætning for deltagelse.

» LÆS MERE OM KURSERNE HER

» SAMT TILMELD DIG HER

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK