HULPLADER

FVM har fået fremstillet et antal optomekaniske hulplader til brug ved verifikation og kalibrering af KMM (koordinatmålemaskiner) og profilprojektorer. Vi kan således nu tilbyde vores medlemmer at få leveret en hulplade til brug ved verifikation af virksomhedens koordinatmåleudstyr.

Hulpladen måler 100×100 mm og hulafstandene er placeret i et mønster, som er 80 mm x 80 mm. Den er fremstillet som en sandwich konstruktion af stål, der er overfladebehandlet med en plade i midten, som er 0,1 mm tyk. På denne måde kan hulpladen måles på optisk og taktilt. De 25 huldiametre er ø5,5 mm

Mulige anvendelser
Verifikation med hulplade giver oplysning om både positions- og vinkelafvigelser. F.eks. kan den benyttes til bestemmelse af antastningsafvigelser i henhold til DS ISO 10360-7 og til verifikationsaktiviteter imellem kalibreringer evt. med henblik på forlængelse af kalibreringsinterval.

Hulpladens stabilitet
Ud fra en ringkalibrering foretaget af DTU Leonardo de Ciffre er det dokumenteret, at hulpladen er stabil inden for den angivne usikkerhed inden for en kalibreringsperiode på typisk 2 år. Vi anbefaler en rekalibrering hvert andet år, hvis hulpladen skal dokumentere sporbarhed.

Priser
Hulpladen kan leveres uden kalibrering:
Pris: 4650,-

Kalibreringscertifikat fra Metrologic kan tilkøbes med følgende måleusikkerheder:
Ukoordinat = 1,5 µm, Udiametert = 1,5 µm (hul 1 og 5) samt Urundhed = 1,5 µm
Pris: 1300,-

Akkrediteret kalibreringscertifikat fra DFM kan tilkøbes:
Ukoordinat = 1,2 µm, Udiametert = 1,0 µm (hul 1 og 5) med sporbarhed til primærnormal.
Pris: 3965,-

Ukoordinat = 0,5 µm, Udiametert = 0,5 µm (hul 1 og 5) baseret på fire opmålinger med omslag jf. DKD-standard med sporbarhed til primærnormal.
Pris: 8340,-

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK