AUKOM

Udstyrsuafhængig undervisning i koordinatmåleteknik

FVM er medlem af AUKOM familien, og vores undervisere er certificerede af AUKOM. Det garanterer, at kursisterne får samme uddannelse world wide. AUKOM er således en global undervisningsstandard for måleteknik.

Du kan forbedre din og virksomhedens måleevne gennem deltagelsen i AUKOM-træningsmoduler. AUKOM underviser i standardiserede målemetoder og tilbyder dybdegående træning i alle aspekter af koordinatmålingsteknologi. Kursernes modulære design gør det muligt for deltagerne at opnå en standardiseret viden og give øget tillid til de udførte CMM-målte resultater.

GPS kursusmoduler er også tilgængelige, hvilket giver en dybdegående viden om GPS i henhold til DS ISO og ASME til måleteknikere, der skal kommunikere effektivt med andre dele af organisationen. Designingeniører, udviklere og produktionsingeniører får et indblik i GPS systemet set ud fra måleteknikeren, der skal implementere tegningsspecifikationer med succes.

Nyt AUKOM kursus

FVM og AUKOM udbyder et opdateringskursus med gennemgang af de nye slides, der er kommet til siden version 11 og 12. Det drejer sig om 255 slides, der er nye eller ændrede.

Kurset er et 2-dages kursus for AUKOM måleteknikere (trin 1 og 2 samt GPS) og et 3-dages kursus for de kursister, som også har deltaget i trin 3 (ikke aktuelt for danske AUKOM kursister). Efter endt deltagelse udstedes et nyt AUKOM måletekniker certifikat, der er gældende i 5 år fra kursusdatoen.

Kursuskalender for efteråret 2022

• AUKOM-GPS kursus 10-12 oktober både i Hørsholm og Sønderborg. (Bemærk at deltagelse i dette kursus er en forudsætning for at deltage i trin 3).

• AUKOM grundlæggende måleteknik (Trin 1) 12-16 september (afholdes i Hørsholm) og 7-11 november (afholdes i Sønderborg).

• AUKOM Koordinatmåleteknik (Trin 2)  28 november-2 december (afholdes i Hørsholm), (forudsætning bestået Trin 1).

• AUKOM Ekspertkursus (Trin 3) Ingen fastlagte datoer i 2022 (forudsætning bestået Trin 1 og 2 samt AUKOM GPS).

• AUKOM-GPS kursus på engelsk Ingen fastlagte datoer i 2022 (bemærk at deltagelse i dette kursus er en forudsætning for at deltage i trin 3).
• AUKOM grundlæggende måleteknik (Trin 1) på engelsk 15-19 august.
• AUKOM Koordinatmåleteknik (Trin 2) på engelsk 24-28 oktober.
• Alle kurser på engelsk afholdes i Hørsholm).

Priser for AUKOM kurser i 2022:
GPS :   11000 kr + moms
Trin 1: 15500 kr + moms
Trin 2: 15500 kr + moms
Trin 3: 18600 kr + moms

SE ALLE KURSER OG TILMELD DIG HER

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK