ARRANGEMENTER

Start dato: 11. maj 2020

Slut dato: 15. maj 2020

Location: Metrologic i Hørsholm

AUKOM grundlæggende måleteknik (trin 1)

Der er udstedt mere end 75 certifikater fra AUKOM i Tyskland til deltagere i Danmark, som har bestået de afsluttende prøver efter kurser udbudt af FVM. Det betyder, at de har fået et internationalt anerkendt certifikat på deres viden om måleteknik. Uddannelsen udbydes med helt identisk indhold (samme slides) i 17 forskellige lande og efterspørges af store internationale virksomheder som dokumentation for leverandørernes kapabilitet indenfor det måletekniske område. Alle moduler udbydes på dansk. Det betyder, at du da har samme grundlag at diskutere på som dine udenlandske samarbejdspartnere.

Se mere om uddannelsen på https://www.aukom.info/dk.html

Vi oplever specielt hos vores sydlige naboer, at store virksomheder begynder at spørge efter, om underleverandørens måleteknikere har et AUKOM certifikat. Det betyder også, at mange produktionstekniske skoler og læreanstalter i Tyskland og Frankrig nu begynder af afholde AUKOM kurser som en vigtig del af undervisningen af produktionsteknikere i måleteknik.

Som deltager i FVM´s kurser får du en mappe med alle de gennemgåede slides (alt i alt mere end 3000), som efterfølgende tjener som en meget vigtig kilde til måleteknisk viden. Denne kursusdokumentation opdateres løbende, så den afspejler den sidste nye udvikling inden for måleteknikken som for eksempel information om fotometri og CT-scanning.

Skal du også have certifikat på din måletekniske viden?
I så fald kan du tilmelde dig følgende kurser, der alle vil blive udbudt i 2020. Efter bestået eksamen udstedes der et personligt internationalt anerkendt certifikat til deltageren.

Kurserne afholdes enten hos Metrologic ApS i Hørsholm eller hos Zeiss A/S i Birkerød.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK