AKTUELT

FVM har succes med den internationalt anerkendte AUKOM-undervisning

Der er udstedt 70 certifikater fra AUKOM i Tyskland til deltagere i kurserne Danmark, som har bestået de afsluttende prøver udbudt af FVM. Det betyder, at de har fået et internationalt anerkendt certifikat på deres viden om måleteknik. Uddannelsen udbydes med helt identisk indhold (samme slides) i 28 forskellige lande og på 17 forskellige sprog og efterspørges af store internationale virksomheder som dokumentation for leverandørernes kapabilitet indenfor det måletekniske område. Alle moduler udbydes af FVM på dansk og på engelsk. Se mere om uddannelsen på https://www.aukom.info/dk.html

Skal du også have certifikat på din måletekniske viden ?

I så fald kan du tilmelde dig følgende kurser, der alle vil blive udbudt i 2021. Efter bestået eksamen udstedes der et personligt internationalt anerkendt certifikat til deltageren.

Normalt er deltagerantallet begrænset til 8 deltagere, men hvis der er tilmeldt flere, vil der blive afholdt ekstra kurser enten i Hørsholm eller i Sønderborg. Kontakt FVM omkring din deltagelse.
Husk at medlemskab af FVM er en forudsætning for deltagelse. Indmeldelse kan ske på vores
hjemmeside https://maaleteknik.dk/

Kurserne foregår enten hos Metrologic APS, Håndværkersvinget 10, 2970 Hørsholm, underviser Jørgen Meinertz, eller hos Carl Zeiss A/S, Syddansk Universitet Sønderborg, Alsion 2, 6400 Sønderborg, underviser Allan Durst.

Kursusdatoer:

» DOWNLOAD PDF MED ALLE KURSUS DATOER

» SE KURSER OG TILMELD DIG HER

Der tages forbehold for aflysninger, pga. COVID-19 restriktioner.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK