ARRANGEMENTER

Start dato: 15. august 2022

Slut dato: 19. august 2022

Location: Kursussted Hørsholm

AUKOM kurser på ENGELSK, aflyst

Kursus på engelsk (samme pris som kurserne på dansk)

Vi har også mulighed for at afholde kurserne på engelsk med engelsk dokumentation. Det kræver mindst 3 tilmeldte for at kunne afholde kurserne og tilmeldingen skal være FVM i hænde mindst 3 uger inden afholdelsen (det samme gælder for afholdelsen af de danske kurser).

Der er udstedt over 100 certifikater fra AUKOM i Tyskland til de deltagere på kurserne i Danmark, som har bestået de afsluttende prøver. Certifikatet er på engelsk og angiver, at deltageren har gennemført kurset.

Det betyder, at de har fået et internationalt anerkendt certifikat på deres viden om måleteknik.
Uddannelsen udbydes med helt identisk indhold (samme slides) i 28 forskellige lande og på 17 forskellige sprog og efterspørges af store internationale virksomheder som dokumentation for leverandørernes kapabilitet indenfor det måletekniske område. Alle moduler udbydes af FVM på dansk og på engelsk. Se mere om uddannelsen på https://www.aukom.info/dk.html

Som noget forholdsvis nyt får du et specielt certifikat efter at have bestået Trin 1, Trin 2 samt GPS kurserne. Certifikatet dokumenterer din viden som AUKOM måletekniker. Dette certifikat kvalificerer også virksomhedens viden om måleteknik internationalt i forhold til kunderne.

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK